Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Saker som stör mig

Publicerad 2011-12-19 08:38:12 i Allmänt,

Jag vet inte om ni vet det, men om ni känner mig så vet ni det antagligen, men jag stör mig så saker.. på massor av saker. Tänkte nu dela med mig av några av dessa saker, och då hoppar jag över de mer uppenbara sakerna som jag liksom dagligen stör mig på... som religion och allt som har med det att göra, och människor som kör bil som idioter.
Jag stör mig som fasen på människor som kommenterar ett uppenbart komiskt blogginlägg (inte min blogg då) med ett seriöst svar som tydligt visar att personen inte fattat att det är ett skämt alls. Och dessutom har helt puckade åsikter i sitt svar.
Jag stör mig otroligt mycket på människor som kommenterar en film se sett med att "den var så svår att förstå" när handlingen är helt uppenbar om man bara fokuserar på filmen och tänker till lite. Kanske stör jag mig ännu mer när människor inte gillar de lite mer kluriga filmerna - det är ju det som är kul!!
Sedan stör jag mig på.... nej fan nu känner jag ju att jag inte riktigt vågar dela med mig av allt jag stör mig på.. för i princip alla jag känner gör något av allt detta och kanske kommer ta illa upp... så jag hoppar över det, men jag kan ju likagärna erkänna att om du någonsin träffat mig och bytt ett endaste ord med mig så.. ja, jag stör mig på något hos dig. Jag stör mig på alla, mer eller mindre.... men jag kan tycka om dig ändå! :)
(och för rättvisans skull så stör jag mig på vansinnigt mycket hos mig själv också, trots att jag är så otroligt bra..hehe)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela