Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Röster

Publicerad 2011-12-19 10:50:59 i Allmänt,

Måste röra på mig för att inte frysa ihjäl, så för att få lite fingergympa så listar jag här mina fyra favoritröster... ja alltså de människor jag anser har de bästa rösterna att lyssna på... av de människor jag just i detta nu kommer på.
**
På fjärdeplats kommer Bo G Eriksson, mao E Types pappa. Han har en röst som av någon anledning gör mig både intresserad av att lyssna och rädd. När han berättar om rymden får man lite av en domedagskänsla.
**
På tredjeplats kommer Hugo Weaving, speciellt för att han låter cool som Agent Smith (så hette han väl?) i The Matrix.
**
På andraplats kommer Alan Rickman. Han har jämt cool röst.
**
På första plats kommer Terence Stamp och jag har ingen aning om varför, förutom att jag gillar hans röst.. och det var lite själva syftet med listan.
**
En dag funderade jag på att OM vi skulle få veta att jorden strax skulle gå under, vem skulle man då vilja berätta om det hela på tv. Bo, som nämndes ovan, kanske kunde vara ett alternativ men jag väger mellan Mark Levengood eller Leif GW Persson. Mark, om man vill ha en sådär lite go "det ordnar sig nog ändå"-känsla, eller Leif GW, om man istället vill att budskapet riktigt skall gå fram "vi kommer alla att dö, det är kört". Vad tycker ni? :)

Kommentarer

Postat av: Helene

Publicerad 2011-12-19 18:24:36

Tycker du att Hugo Weaving har lika cool röst i Ringen-filmerna?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela