Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hallå från sjukstugan

Publicerad 2011-12-02 19:21:00 i Allmänt,

Har inte riktigt orkat skriva de senaste dagarna då det är fullt upp att ta hand om sjuk plutt och sjuk man. Nicos hosta blev bara värre så igår åkte jag och mamma med Nico till vårdcentralen och det visade sig att han har början till en lunginflammation. Fick penicillin att ge honom. Han uppskattar inte detta. Han får i sig kanske 2/3 av dosen och resten spottar han ut hur vi än försöker. Men men han verkar bättre redan efter två doser (nu tre) och idag har han inte haft någon direkt feber, medan han var jättevarm och dålig igår.
...
Igår åt han nästan inget alls på hela dagen men idag har det varit lite mer, men man får truga och bjuda på oemotståndliga läckerheter.
Var tvungen att köra sjuk Hampus till en läkarundersökning idag också och medan han var där handlade jag och Nico. Inte idealt att vara ute med sjuk liten men hade inget val, så ingen tror att det är en vana. Nico fick dock åka i en sådan där kundvagnsbil och var mycket nöjd. Sedan fick han äta på McDonalds, och då kunde han minsann äta. Middag senare på dagen ville han inte ha så mycket av dock, men fick i sig en hel del gröt nu på kvällen.
...
Han har inte velat sova direkt på dagen och la sig en timme senare än vanligt nu på kvällen (och sover inte än utan ligger och småpratar därinne ännu). Dock har han varit glad och busig, och pratat non-stop som alltid. Själv är jag dödstrött och ser fram emot en lovad sovmorgon imorgon, och sedan måste det städas och pluggas och grejas...*pust* Hittar dessutom ingenting... tror all stress satt sig på mitt minne för jag är som en dement. Yrar omkring hemma hela dagarna utan att hitta något jag skall ha. Just nu är det julkorten jag inte vet var de är... :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela