Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Drömmar

Publicerad 2011-12-14 20:40:16 i Allmänt,

Jag har ju tidigare berört att jag har mycket konstiga drömmar på nätterna, och jag minns dem i princip alltid (tyder det på nån sorts sömnstörning?). Det är väldigt underhållande faktiskt.
Natten till igår drömde jag att en kollega kom på besök men Hampus envisades med att håna henne så jag bet honom hårt i hakan (?!) för att få tyst på honom..haha. I natt drömde jag att jag hade ställt min bokhylla på parkeringsplatsen på Stenungstorg av oklar anledning, och stod där och sorterade mina böcker och en hårdrockare kom och hjälpte mig med detta. Böckerna var för övrigt enbart gamla Fem-böcker och liknande.
Skall bli spännande att få veta vad jag kommer drömma i natt. En favorit från förra veckan var att jag hölls inlåst i ett slott men flydde och byggde upp en skate-park vid en camping eller den när jag tågluffade tillsammans med en vampyr som även var en världsberömd konstnär.
Tråkigaste drömmen måste vara den när jag för ett tag sedan drömde en hel natt att jag kröp runt under en stort bord där det låg massa skräp och letade efter min morbrors frus körkort.

Kommentarer

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-12-14 22:02:38

Hahaha, fan Emma skriv ner dem i en bok. Kommer garanterat att bli årets bäst säljande:))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela