Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tala utan ord

Publicerad 2011-08-20 09:08:53 i Allmänt,

I natt - ingen kul natt. Först var Nico aptrött och somnade innan 18.. men så vaknade han strax innan 21 och bara var helt hysterisk. Han skrek och grät så att jag tillslut fick ta med honom in i vår säng och lägga mig med honom där. Han var lugn då, men ålade hit och dit och bytte ställning. Så även om det var rätt mysigt så sov han aldrig. Ett tag trodde jag han hade kommit till ro, men nästa sekund flyger han upp och börjar hoppa och tjoa i sängen - helt klarvaken.

Då klockan var runt 23 fick Hampus försöka lägga honom i sin egen säng, men om han lämnade rummet så blev Nico hysterisk och när han satt därinne så hoppas det glatt runt i sängen, babblades och skrattades. När Nico sedan överlämnade kudde, napp och snutte - den ena efter den andra - genom spjälorna till Hampus så tror jag det var hans sätt att säga: Det är ju uppenbart vem av oss två som är den som vill sova så - varsågod!

Efter ett tag fick vi byta och även om jag körde det beprövade knepet att lägga mig nedanför hans säng och inte alls interagera med honom så somnades det inte. Han bökade runt, upp och ner, hit och dit.
Strax efter midnatt lämnade jag rummet och då skreks det högljutt någon minut för att sedan övergå i sporadisk smågråt och gnäll i någon halvtimma innan han slutligen somnade.

Idag vaknade han 07.30 och han är strålande pigg och glad. Det är inte hans föräldrar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela