Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sjuker

Publicerad 2011-08-18 13:03:51 i Allmänt,

Så var det min tur att bli sjuk. Nån magtjosan. Känner mig svag och rätt ynklig. Men strunt i det nu.Tänkte ge en liten uppdatering av Nicos utveckling det sista.

Nico går stadigt om han håller i saker, och kan stå utan att hålla i sig. Han kan gå några steg om man lurar honom till det för han tror inte själv att han kan gå. Han kan dock gå snabbt och stadigt om man bara håller honom i ena handen. Dock inte om han har skor på sig, för då blir han snubblig.

Han leker mycket på egen hand nu. Ibland lekar som går ut på att lägga saker i lådor och plocka upp igen, men oftast musiklekar. Han sätter på en musikslinga på sin synth och "dansar" och spelar med med nån maraccas eller något annat som låter. Nynnar med i melodin. Roligast är så klart om jag eller Hampus dansar med och spelar instrument.

Han säger väldigt sällan något annat än mamma, titta och ibland pappa. Med ljudeffekter gör han dock väldigt klart vad han vill och han går ofta runt och babblar på sitt låtsasspråk.

Oftast är han strålande glad och så charmig att man nästan avlider. Han busar och gör grimager och gosar. Vår underbara underbara unge <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela