Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Så gick dagisdagen

Publicerad 2011-08-31 17:07:45 i Allmänt,

Jag ringde och terroriserade dagiset några gånger för att kolla hur det gick för Nico. Han var ledsen ibland men gick att avleda. Tydligen hade de äldre barnen också hört mig säga att han oftast blir glad igen om man sjunger Imse vimse spindel, så det gjorde de för honom när han grät. Och då blev han glad. Snälla små barn.

När jag kom för att hämta honom förväntade jag mig ett tårdrypande återseende och att han skulle kasta sig i min famn, men han lekte och var mer "jaså nu är du här". Efter en stund fick jag dock en gos.
Han hade tydligen ätit massor till lunch, potatis, kött, sås och äpplemos. Han hade sås i öronen till och med. Sedan hade han sovit i en och en halv timme, vilket var skönt för jag var rädd att det skulle vara svårt att få honom att sova på dagis.

Hemma åt vi sedan middag tillsammans alla tre, och sedan fick Nico bada. Nu har han dock ett rejält utbrott för att han inte får se på YouTube och har gallskrikit en bra stund. Han har ett rejält humör min son, och han ger sig inte i första taget.

Vad gäller musen så kan den förresten ha överlevt för den ligger inte kvar där jag la den. Alternativt har något djur smaskat i sig den, men jag väljer att tro att den är lycklig och levande.

Kommentarer

Postat av: Emma

Publicerad 2011-08-31 23:51:57

Usch va det är jobbigt när man inser att de små klarar sig alldeles utmärkt utan mamma på förskolan. Man (jag) vill ju känna sig behövd och plötsligt så duger en främmande fröken istället. ;)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela