Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Natti natti allihopa

Publicerad 2011-08-28 20:56:10 i Allmänt,

Nico somnade mycket lättare idag... eller kanske inte lättare, men med mindre protester. Istället för att gråta och skrika och insistera på att jag skulle sitta bredvid hans säng så låg han någon timme och småpratade för sig själv och stånkade lite innan han somnade. Behövde bara gå in en gång och utdela lite pussar på pannan.
Istället kunde jag städa lite och sedan lägga mig i sängen och se en film. Blev en tonårskomedi som hamnade i brevlådan då jag glömt avbeställa den från filmklubben för några månader sedan. Easy A, hette den, och jag trodde det skulle vara en sådan där skitfilm men den visade sig vara helt ok. Jag skrattad till och med out loud för mig själv några gånger. Charmig huvudkaraktär, blev inte alltför klychigt eller äckligt bubbelgumaktigt utan var en helt ok kvällsfilm.
Jäkla tur för mig att det inte var månaden efter som jag glömde avbeställa då månadsfilmen var den där med han Bieber... (Bieber - personen jag alltid undrat "vem fan e det" och tänkt att jag aldrig hört en sång med honom, tills jag av nyfikhet var tvungen att söka på YouTube och insåg att jag visst hört nån av hans låtar på radion men trott att den lilla kastraten med en tjej)
Nu åskar det mysigt, jag saknar min man och jag skall försöka sova och hoppas på att drömma roligare saker än att jag får skägg (lustigt nog var jag dock rätt het i skägg i min dröm haha)... så mossa mossa på er alla människobarn.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela