Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hallojsan

Publicerad 2011-08-24 21:15:32 i Allmänt,

Tror tyvärr inte att mitt boggande kommer bli så mycket mer regelbundet inom en snart framtid, för det är alldeles för mycket att göra.
Idag var Nico på sin andra inskolningsdag i alla fall. Tog bilder, men de kan ni inte få se då andras barn är med på dem och det inte känns så moraliskt rätt då.
Det gick dock bra. Nico var glad och nöjd, och verkade känna sig trygg. Han älskade att de hade ett handfat i barnhöjd och ville helst tvätta sina händer non stop.

När vi kom hem vid 12 sov han i nästan två timmar och när han vaknade åkte vi iväg igen. Stackars liten har knappt fått vara hemma alls idag. Vi åkte och hämtade mamma samt moster och åkte till Göksäter. Har nämligen tappat bort Nicos regnkläder så fick köpa ett nytt set. Han fick dessutom ett par skor av sin mormor, och jag köpte en StarWars T-shirt till honom.

På vägen hem fick jag lite skaldjur av mamma, så nu efter att Nico somnat och jag och Hampus ätit middag så har jag haft en privat liten skaldjursfest med kräftor och krabbor. Mmmmums. Det säger en del om hur gott skaldjur är när man äter det trots kladdet, lukten, skärsåren, det faktum att man inte kan göra något annat samtidigt och att katterna satt på en millimeters avstånd (de säger att katter saknar framförhållning men jag svär att de tänkte att om det inte vore för att jag är den som skall ge dem mat imorgon så hade de mördat mig för att få min tallrik). Gött var det i alla fall.

Nu skall jag läsa lite och sedan sova. Dagis imorgon med. Lite segt. Vill vara hemma och slappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela