Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Fördelar och nackdelar

Publicerad 2011-08-26 20:36:57 i Allmänt,

Idag var inskolning på dagis igen. Nico var på bra humör så vi bestämde att jag skulle sitta i personalrummet och plugga så han fick vara ensam och se hur det är. Inte en enda tår hade han fällt över min frånvaro och när han återsåg mig var han lite "jaha där är du". Han var fullt upptagen med att utforska lekplatsen och ha det trevligt.
Sedan åt de lunch och Nico proppade i sig så han var nästintill medvetslös när vi kom hem,och han sov i två timmar.
Känns som det kommer gå bra för honom på dagis, än så länge. Själv har jag ju dock stora problem med det hela. Tycker det är skitjobbigt att lämna honom.

På eftermiddagen upptäckte vi nackdelen med dagis - sjuka barn som smittas. Nu är Nico förkyld och har feber igen. Så han var inte alls glad på kvällen, och inte blev det bättre av att han i sin feberfumlighet gjorde två av sina första stora fall. Först ramlade han huvudstupa ner från sängen och sedan föll han ner från armstödet på soffan. Det var otroligt läskligt, och han blev såklart väldigt ledsen, men man kunde inte ens se en bula och han verkade må bra igen efter att ha fått lite kramar och snacks.

Nu har jag roat mig med att betala alla räkningar och säga farväl till alla pengar och strax skall jag sova.

Bjuder på en bild från dagiset där han beundrar det lilla handfatet, men har cencurerat ansiktet på ett annat barn så jag inte är olaglig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela