Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Farit runt

Publicerad 2011-08-02 19:39:23 i Allmänt,

Idag skrattade Nico bara han såg sin mugg med sugrör i då han visste att det skulle slurpa..:) Han har överlag varit på bra humör idag trots värmen. Mycket, mycket bus och glädje i den ungen.

Efter lunch åkte vi till torget då jag hade återbesök hos läkaren. Hann med en fika innan också. Efter läkarbesöket åkte vi till min mamma och pappa och började förbereda inför söndagens loppis. Massor av saker som skall packas upp och prismärkas. Nico busade med sin mormor under tiden. Bland annat har han nu lärt sig hur man gör roliga ljud genom att någon rör handen framför hans mun medan han gapar (typ indian-tjut ni vet)... så nu tar han tag i min hand hela tiden och sätter den framför sin mun och börjar ropa..haha. Hela kvällen höll han på så :)

När vi kom hem busade han runt ett tag innan det var dags för kvällsmat  och sedan sängen. Tog dock en timme innan han somnade då han ålade runt som en mask i sängen eftersom det var så varmt. Lilla plutten.

Nu står middagen i ugnen och jag skall lägga mig och läsa efter maten. Imorgon gynbesök, hämta paket och lite annat smått och gott.

Kommentarer

Postat av: Niles

Publicerad 2011-08-02 20:00:58

Hej! Hur e läget med dig?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela