Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

En liten premiär

Publicerad 2011-08-13 18:56:21 i Allmänt,

Nico har inte vart glad idag kan jag säga. Mycket skrik och gråt. Kan vara någon slags ångestreaktion efter det att jag var borta två dagar, eller så är det väl tänder... eller nåt.

I alla fall skedde en premiär idag, eller två egentligen.

Nico har egentligen aldrig fått gåträna med skor. Ute har jag tyckt att det går snabbare och smidigare att bära och hemma går han ju för det mesta barfota eller med strumpor. Idag tog jag dock på skorna när vi åkte och handlade och tänkte att han skulle få gå själv till och från bilen vid affären. Gick inte så bra dock. När vi skulle in i affären såg han en gallerbrunn och ville hellre sätta sig på marken och kika ner i den, och på vägen tillbaka ville han inte gå alls utan krypa i smutsen. Tror det  är det att han känner sig ostadig i skorna. Han liksom snubblar fram, och de känns lite stora.

Den stora premiären var dock att vi åt middag tillsammans allihop och åt samma mat. Kan tyckas som en sen premiär, men våra mattider har varit svåra att få ihop innan och så har han ju inte kunnat äta salt. Men idag samlades vi runt köksbordet och åt pasta med köttfärssås. Nico åt med händerna och det var kletigt värre men han tyckte det var jättekul och gott. Riktigt mysigt var det. Han är så stor nu!

Imorgon e det kalas för plutten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela