Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Det var ett tag sedan

Publicerad 2011-08-08 09:20:34 i Allmänt,

Ursäkta uteblivet bloggande, men jag har inte vart hemma på ett tag. Ni får istället ett sammanfattning av de senaste dagarna nu.

I lördags var det en liten augustimammaträff med utgångspunkt i mammas och pappas stuga på Tjörn där Isabelle, Putte och Robin hade spenderat natten (hoppas jag får alla namn rätt för är värdelös på att komma ihåg namn).
Sofia och Kerstin kom också dit och vi hade väldigt trevligt. Barnen lekte, vi åt god mat, gick på promenad till stranden och tjötade massor.
Nico är dock lite försiktig av sig och inte van att leka på det sätt som andra barn leker utan blir ofta ledsen och rädd, men han vänjer väl sig så småningom. Och efter att ha flytt från de andra i början så var han mer med i slutet och ville till och med gosa lite med dem.


Lek i stugan


Nico kör med napp, Kerstin med cigarr


Isabelle och Robin myser på stranden


Lite bergsklättring


På kvällen var det tänkt att vi skulle sova över hos mamma och pappa och att jag skulle kunna sitta och ha lite lugnt kvällsmys med familjen efter att Nico somnat. Dock var Nico hysteriskt rädd för att sova ensam där helt plötsligt så blev lite kortare kvällsmys med Nico också, och sedan fick han somna i samma säng som mig. Försökte lägga över honom i sin säng sedan men han vaknade och blev ledsen så blev att vi fick sova ihop hela natten (= ganska lite sömn för min del). Var dock väldigt mysigt när han gosade in sig hos mig och somnade med sin kind mot min kind <3


Borstar tänderna innan sängdags

Dagen efter, igår alltså, var det stora marknadsdagen hos mamma och pappa, med loppis och grejer. Nico var med hela dagen och satt i sin vagn och var såå duktig. Trodde inte att han skulle klara av så lång tid, och han blev lite uttråkad ibland, men han var mestadels bara leenden och bus som alltid.


Varvar ner med en god bok efter en lång dag

När vi kom hem på kvällen var Nico riktigt trött men det tog ett bra tag innan han kom till ro nog för att sova, men när han väl gjorde det så sov han utan uppehåll tills 7 imorse, vilket uppskattades även av mig. Är dock trött ändå efter långa dagar och mycket stress.

Nico var ett riktigt gostroll på morgonen och väldigt lycklig över att ha både sin mamma och pappa där. Han gosade lite med mig och sedan lite med H och så tillbaka igen. Och var så lycklig att han riktigt strålade.


Nico i sin nya pyjamas som han fick av sin "extragammelmormorochmorfar"

Nu blir det väl städa och sånt skit kan tänkas.

Kommentarer

Postat av: linnea jonasson

Publicerad 2011-08-10 21:36:12

Önskar så jag vore med!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela