Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Boktips mitt i allt snor

Publicerad 2011-08-27 13:16:23 i Allmänt,

Ja Nico är ju då förkyld. Detta har inneburit att han sov väldigt oroligt. Vilket i sin tur innebar en timmes nattsömn för min del (sov dock 1,5 timme när han sov sin förmiddagslur). Så ja jag är satans trött. Men för att undvika tråka ut alla med rad efter rad om min trötthet och Nico snor (han är dock så söt när han snörvlar) så skall jag ge er två boktips.

Boktips numero uno: Bumerang av Tatiana De Rosnay

Denna människa har tydligen skrivit även den populära Sarahs nyckel, men den har jag inte läst. Bumerang är dock väldigt bra. Handlar om en man och hans syster som på väg hem från en liten semester råkar ut för en bilolycka precis när systern skall berätta något hon minns från sin barndom. Eller det är vad som står på baksidan av boken... för min del anser jag att den handlar om olika typer av relationer, om kärlek och om när kärlek inte är kärlek längre och hur man hanterar det. n bok som känns fin och ärlig, men samtidigt spännande.

Boktips två: Vår bästa tid av Penny Vincenzi

Boken handlar om en seriekrock på en motorväg och hur livet påverkas för alla de inblandade. Man får följa ett antal människor och hur deras liv förändras, till det bättre och till det sämre. Ett tecken på att en bok är välskriven är att man verkligen bryr sig om människorna man läser om, man måste få veta hur det går för dem, och så är det i detta fallet. En bok som skapar en liten känsla av ledsamhet när den tar slut... för man vill läsa mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela