Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgon

Publicerad 2011-04-19 08:32:18 i Allmänt,

Natten var inte speciellt kul. Nico vaknade konstant fram till 22.30 ungefär. Ibland vaknade han inte utan skrek i sömnen. Han såg ut som en människa i en film med extrema mardrömmar. Kastade sitt huvud från sida till sida och skrek och kved. Riktigt obehagligt att se. Stackars lilla plutten att ha så oroliga nätter.

Sedan sov han till 03 då han villeäta och ville upp. Tog ett bra tag innan han somnade omoch då vaknade han 05 igen och tyckte att det var morgon igen. Lät honominte komma upp så efter ett tag somnade han om och sov till strax innan 08.

När han kom upp nu på morgonen var han först på strålande humör och ålade runt som en galen på egen hand och utforskade. Nu ålar han mycket ut i hallen och börjar så smått fatta att han själv kan åla tillbaka och inte behöver bli hämtad. Han blir dock mer och mer högljudd ju längre han ålar... kanske är det att han blir trött?
Dock har han insett att Hampus finns i sovrummet, och sin pappa vill man ju vara med, så han ålar till sovrumsdörren och ligger där och tjuter för att han inte kan komma in :( Han längtar efter sin pappa, snutten.

Skall strax ge lillen frukostgröt och sedan bär det av för att försöka fixa däcken på bilen. Har inte kunnat byta till vinterdäcken än för de hade fastnat så behöver lite hjälp. Jobbigt nog hade vi glömt lägga in dem i bilen, sommardäcken, så nu får jag försöka fixa detta själv :/

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela