Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgon på ön

Publicerad 2011-04-25 07:10:46 i Nytt på bebisfronten,

Nico äter i princip inte på nätterna längre, men han vaknar en hel del gånger ändå. Inte för att han vill ha nappen utan bara för att han vill att man kommer in och stoppar om honom och stryker honom en gång över huvudet, sedan kan man gå igen. Men det går åt rätt håll och han vaknar inte såå många gånger.

Klockan 6 var det dock morgon tyckte han. Han passade också på att leka fontän vid blöjbytet men kissade bara på sig själv. Hampus hade vaknat till så till Nicos stora lycka fick han busa lite med pappa i sängen. Då var det stora leenden och babbel med både monsterröst och vanlig röst, och små glada tjut.

Sedan lekte han en liten stund på madrassen i vardagsrummet men då blev han snabbt trött och lite kinkig så jag la honom i sin säng igen. Där låg han och gosade och pratade med sin nya räv som han tycker så mycket om innan han somnade om.
Även om jag redangått upp nu och är vaken så behöver jag verkligen den här tysta lugna stunden på morgonen så jag kan få vakna till ifred.

Har bara två planer för dagen: handla och pyssla inne, idag med fokus på Nicos rum. Skulle gått en promenad också om det inte varit för massiva skovskav på hela fötterna. Jag har sådana skoskavsfötter, får skoskav av alla skor. Denna gång hade jag två skoskavsplåster på ena hälen och tre vanliga plåster på den andra. På den första foten fick jag en blåsa precis under plåstren och på den andra lyckades en smal blåsa uppstå i skarven mellan två plåster samt att jag fick en blåsa under ena foten och på sidan av den andra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela