Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morgon igen

Publicerad 2011-04-29 07:10:19 i Nytt på bebisfronten,

När Hampus är ledig blir det inte lika mycket bloggat. Man vill ju hinna umgås och man har massor att göra. Nu vill man ju dessutom få sitta lite i solen.
Nico vägrade sova i princip hela dagen igår. Han sov en halvtimma mitt på dagen och vaknade hysteriskt ledsen. Naivt trodde jag att problemen skulle vara över så fort tänderna brutit igenom, men antingen så är fler pågång eller så är det väldigt irriterat kring de nya. Han vill dricka ersättning ur sin flaska men kan bara dricka någon klunk i taget sedan blir han ledsen. Ingen varm mat heller och måltiderna är överlag mer tårfyllda. Och så sovandet då.... suck.

I natt sov han dock ganska bra även om det tog lite längre tid än vanligt att sova. Han vill äta på natten igen. Vaknade 23 och var helt hysterisk. Grät som om någon försökt plåga honom till döds och det var riktigt svårt att lugna honom. Tillslut fick han, klunkvis med pauser mellan, i sig lite ersättning och somnade om.
Sedan vaknade han runt 03 och då var han istället arg och ledsen. Slog efter mig och skrek. Åt i alla fall lite tillslut och somnade om för att vaknade för dagen strax innan 6.

Nu är han supertrött men vägrar att sova. Ligger i sin säng och gråter och skriker argt, men han måste verkligen sova för han klarar inte av att vara uppe så trött som han är nu. Känns som dagen kommer bli tuff så det är tur att man är två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela