Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Min älskade korv

Publicerad 2011-04-15 19:07:14 i Allmänt,

Idag älskar jag min bebis lite extra. I vanliga fall oändligt mycket, idag oändligt med strössel på.

Han har varit på gott humör större delen av dagen. Har till och med lyckats tvätta håret, tvätta kläder och städa lite samtidigt som jag haft hand om honom - och det är inte alla dagar det går, minst sagt.
Han har ätit toppenbra och utan strul också.

Min mamma kom hir en sväng idag runt 16 som räddaren i nöden med majskrokar då det inte fanns i affären här. Då var Nico supertrött och bara gnuggade sina små ögon. När jag la honom efter att hon gått var han dock pigg som en mört så han fick ligga brevid mig i sängen istället. Då bara låg han och småpratade tyst och pillade med min bankdosa och var så lugn och go. Varje gång han fick en puss så fnittrade han nöjt.

Och nu strax efter 18 tog jag och bar in honom i hans säng. Han fick 200ml ersättning och somnade nästan med en gång. Jag har testat ibland med att ge ersättning som kvällsmål istället för gröten och han sover bättre då. Skall försöka gå över till välling. Kanske blir gröten för tung i magen? Jobbigt är ju dock att eftersom Nico äter på natten, och kissar, så kissar han alltid igenom blöjan nu. Inte så att de har dålig passform utan de kan inte ta så mycket kiss helt enkelt. Lyckas inte hitta några som gör det :/

Nu skall jag slappa och vänta på min älskling. Hoppas på sol imorgon så vi kan promenera på hans lediga dag :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-04-16 20:28:50

har ni provat pampers babydry? å en extra stor storlek?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela