Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Läggdags

Publicerad 2011-04-09 19:25:36 i Allmänt,

Om man läser mitt senaste inlägg så kan man nästan tro att jag drabbats av en depression eller något. Hela inlägget känns tungt på något sätt. Men det är jag inte, deprimerad alltså, jag var bara seg och lite sådär nere som jag alltid är precis när Hampus skall gå till jobbet.
Jag är en sådan person som inte har något behov av egentid utan helst skulle spendera all min tid med min man. Denna underbara människa. <3

Var trött efter promenaden med. En sak kan ju ju säga och det är att bergsbestigare skall jag då inte bli. Två promenader och min kropp är ett vrak. Ryggen värker, knäna värker, mina skuldror värker, mina axlar värker och min höft känns som den är halvt ur led. Hade jag haft alternativet att ta en promenad helt utan backar imorgon så hade jag gjort det men som det ser ut nu så får det nog bli en dags promenadvila. För om jag vill promenera plant får jag gå på den slingriga vägen utan vägren där bilarna kör som dårar och det törs jag inte. Min plan är därför att morgondagen skall ägnas åt att snygga till i källaren och städa inne. Får hoppas att Nico är på ett tillåtande humör.

Nico tyckte förresten att det var jättekul att umgås med min bror. Han sätt där och flinade och skrattade. Överlag var han på väldigt gott humör där ett tag, tills Hampus gick till jobbet. När det var dags att lägga sig så blev det gnälligt värre. Korvade runt i sängen och tjöt. Tillslut kände jag att nu orkar jag sjutton inte sjunga och hålla på mer - och det var då jag kom på att jag har en CD med vaggvisor. Haha. På med den och han somnade... *tumme upp*
Nu en timme senare är han dock lite gnällig igen så har en känsla av att det kommer vara några timmars spring igen :/ Han vill ju helst att jag sitter där bredvid. Den gulliga versionen är att han vill hålla i min hand och pilla med mina fingrar. Den mindre gulliga att han försöker bända av mina naglar.

Kan också berätta att det satt en stoor äcklig spindel i köket förut. Har massa satans spindlar inne nu. Jag betraktade den ett tag och hörde Hampus röst i huvudet om hur spindlar är bra och snälla. Han, spindeln, såg dock inte ett dugg snäll ut. Han såg ondskefull ut. Som om han smidde elaka planer. Så jag mosade honom.

Avslutningsvis kan jag berätta att det är lite knäckande när man har köpt nya trosor av det gigantiska slaget så man tänkte att ens röv expanderat en del under och efter graviditeten... bara för att inse att den är så enorm att den knappt får plats i de gigantiska trosorna. Jag är ingen milf, det är ju en sak som är säker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela