Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Inte så tuff

Publicerad 2011-04-24 16:25:51 i Nytt på bebisfronten,

Idag spenderade jag förmiddagen med att städa och dona en del. Bland annat fick Nico en lekhörna i vardagsrummet där spinnrocken tidigare stod.



Senare på dagen kom Karin och Malvina på besök. Vi fikade och gick på en promenad i skogen. Nico fick först sitta i vagnen och titta sig runt men efter ett bra tag och vissa protester så kunde jag fälla ner ryggstödet och han somnade med kepsen framför ansiktet.




Efteråt fick de små hänga lite inne och bekanta sig (ja, vi var med såklart). Nico var först inte ett dugg intresserad av M utan försökte snarare fly. Men efter ett tag tyckte han att det var lite roligt och försökte kommunicera med småprat och genom att generöst dela med sig av en sladd.



Sedan blev dock M glatt högljudd vilket Nico tyckte var otroligt läskigt och då var det tryggast att gömma sig hos mamma.

Nu har gästerna gått hemoch Nico är supertrött men för uppspelt för att vila. Blir nog att han får komma upp och helt enkelt sova när det är dags att sova för natten istället. Får stå ut med lite gnäll det sista helt enkelt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela