Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

IKEA och solsken

Publicerad 2011-04-23 16:29:41 i Allmänt,

Nico sov bra i natt och var på gott humör i morse så kändes extra kul att åka med mamma till IKEA. Och vilket väder! Nu är det sommar :)

Nico skötte sig utmärkt hela dagen faktiskt. Som en underbar ängel:)

Först var vi en sväng på Coop. Skulle kolla efter solhatt till Nico men han sa att han inte ville ha en sketen solhatt utan en cool keps, så då fick han det.



På Coop blidde det en gunga med. Behövs bara en ställning till den nu. Var ytterst nära att köpa en barnpool också, men kände att det kanske är onödigt med tanke på att han har total vattenskräck... eller är rädd för vatten kanske man skall skriva så ingen tror att han har rabies eller så.

Sedan åkte vi till IKEA där vi inledde med fika :) Sedan shoppades det. Väldigt nöjd då jag fick köpt allt jag planerat att köpa inom gränsen för 1000 kronor. Min underbara snälla mamma har köpt saker till både mig och Nico hela dagen och bjussat på mat också <3. Bättre mamma än min finnes icke, det säger jag er.



Nico höll sig lugn i vagnen större delen av tiden och sov en bra stund. I slutet ville han dock snurra runt och klättra ur vilket är lite problematiskt då vi inte har sele än i vagnen. Måste införskaffas!
Kommer säkert glömma en hel del, men köpte i alla fall bokhylla och vägghylla till Nicos rum, lära gå vagn till Nico, klädhängare till hallen nere samt lådor att ha på hatthyllan, skärbrädor, förvaringsgrej för räkningar etc, nattlampa till Nicos rum, låda för leksaksförvaring och hörnskydd till vardagsrumsbordet.

Nico fick också en speldoseräv av sin mormor som han pratade glatt med och sedan försökte äta upp :)

Efteråt åkte vi en sväng förbi Mia Maräng, som är en affär som säljer shabby chic prylar. Supersnälla mamma köpte en ram till mig och en slags prydnad som skall hänga ovanför vår ytterdörr.
Vi kommer ha en hel del att göra på Hampus långledighet som kommer snart :).



Innan vi åkte hem gjorde vi ett snabbt stopp i affären också där mamma köpte något som lustigt nog blev Nicos favoritsak denna dag... en nappförpackning :). Han satt och tjöt av lycka när han viftade med denna lilla plastask med två nappar i och senare i bilen började han gosa med den och stryka den över ansiktet..haha. Han är lite speciell min plutt :)

Nu är vi i alla fall hemma och Nico har ätit mellanmål och ligger nu och leker på golvet ganska förnöjd. Är middag för hans del om inte alltför lång tid och förhoppningsvis kommer han sova gott i natt efter en så händelserik dag.

Tack mamma för en toppendag :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2011-04-23 16:53:03

keps är ju super om han låter den sitta på :) ville ha till K med men hon slet av sej den redan i affären så jag fick lomma tillbaka å ta en hatt istället haha

Postat av: Mamma

Publicerad 2011-04-23 17:23:44

Tack själv Emma, det var riktigt roligt idag;) Lillplutten är ju så go att man blir galen:))

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela