Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Glömde berätta

Publicerad 2011-04-18 21:53:03 i Allmänt,

Detta är ju ett tag sedan men kom på att jag aldrig berättade hur det gick efter att jag kontaktat Esska angående nappen som föll i bitar. De mailade och tackade för att jag hört av mig men de visste redan om problemet, ett fabrikationsfel och de hade återkallat de napparna. Hmm..och alla de som redan köpt dem, tänkte jag..?

I alla fall frågade de om jag ville ha nya nappar. Nej tack, svarade jag, men ni har ju andra produkter.
Fick senare ett paket med en haklapp, en napphållare och en babyborste. Snällt att man fick kompensation, men ändå lite snålt tycker jag. Mitt barn kunde ha dött.... Menfrämst störde jag mig på lappen. Det fanns en lapp med. Inget "ursäkta att vi kunde orsakat ditt barns död" eller ett litet "förlåt"...nej, det stod "Som överenskommet". Så jag har lite blandade känslor vad gäller Esska.

Och man får vara glad att det gick väl i alla fall. Komihåg gott folk - provdra era nappar varje dag!! (eller era barns nappar snarare kanske... eller vad vet jag... här döms ingen)

Kommentarer

Postat av: Linnea Jonasson

Publicerad 2011-04-18 22:19:58

Ja ett litet "förlåt" kunde väl vara på sin plats. Idioter. Men som sagt, snart kan ni borsta nicos svall med förhoppningsvis en säkert borste. Alltid något <3

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela