Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Vicken soppa

Publicerad 2010-10-25 19:34:03 i Allmänt,

Vilken snurr det blidde idag. Kort kan jag bara säga att man skall inte lägga alla i familjens och några o släktens vinterdäck i staplar på samma ställe utan att tydligt märka ut vems som är vems. Resulterade idag i att våra vinterdäck blivit sålda av misstag. Kommer dock ordna upp sig i helgen, men var smärre panik där ett tag. Så det kan bli. Stackars lillebror som får massa extrajobb nu :/

Nico tyckte nog att det var lite trevligt att åka på besök till mormor och morfar en stund. Dock har hans rutiner varit sådär idag. Han har ätit lite oftare än vanligt och inte velat sova så mycket, och allt blir ju lite huller om buller när man skall ut och fara. Funderar också på om han börjar bli lite täppt i näsan för han vill ta andningspauser när han äter idag, eller pauser i alla fall... om de nu är till för andning vet ju inte jag.

Själv är jag lite täppt jag med... eller vad man skall kalla det. Mina slemhinnor i näsan blev helt fucked up under graviditeten och är så fortfarande. Får sårskorpor i näsan som blcokerar andningen. Lagom irriterande.

Nico har förresten börjat få massa torra fläckar på huden. Började med kinderna vilket blev bättre med massa hudlotion. Dock återkommer det om jag inte hela tiden smörjer in. Nu har han fått massa torra fläckar på armar och ben och det verkar bara bli mer och mer och hudlotion eller barnolja verkar inte hjälpa. Lite orolig att det skall vara någon allergi. BVC på onsdag så får väl kolla med dem då.

Kommentarer

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-10-25 20:52:40

Tur att det löste sig med däcken:) Synd dock att ni hunnit att åka innan jag kom hem, jag ville ju pussa mer på plutten:)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela