Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tips till nyblivna föräldrar

Publicerad 2010-10-13 19:29:36 i Tipshörnan,

Oavsett om man får en lugn och tyst bebis, eller en skogstokig vrålskrikande bebis, eller något mitt emellan så finns det en sak man inte kommer ifrån som nybliven förälder - man kommer ha frågor och funderingar. Massor av frågor och funderingar.
Äter bebisen för mycket? För lite? Sover han eller hon för mycket? För lite? Vad är det för konstig prick? Låter det inte skumt när han/hon andas? Skall man ha både tjock filt och jacka ute i detta vädret? Kan jag göra si? Kan jag göra så? Är detta normalt? Neverending.

Om man vill slippa plåga sin omgivning varje sekund och undvika att BVC spärrar ens samtal så är forum på nätet toppen. Ok ring sjukhuset om det verkar vara något allvarligt fel, men alla småfunderingar kan man dryfta där och få stöd och råd från andra som kanske har erfarenhet eller som funderat på samma sak själva. Toppen är det.

Dessutom kan man lära känna en och annan trevlig prick, som Sofia som är mamma till lilla Kerstin som är lika gammal som Nico (kanske kommer de gifta sig, vem vet... ge mig en kamel så är det en deal). Sofia bloggar också och har en av de bloggar jag läser varje dag. Här finns den.

Hon länkar till mig idag, så jag tänkte att om jag länkar till henne så kan ni hoppa fram och tillbaka mellan våra bloggar i en slags evighetsloop :)


En underbar Hampus och en butter Nico med spökhand. Vi kan säga att han vinkar till er, så verkar han oerhört smart för sin ålder.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-10-13 22:13:53

jag tror dom skulle utgöra ett prima par nico och kerstin! vi får tuta ihop dom någon gång, så får vi passa på å ses vettja :D

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela