Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

När jag har fel, har jag fel

Publicerad 2010-10-10 14:11:37 i Allmänt,

För ett tag sedan skrev jag ett inlägg där jag ifrågasatte hur man kan läsa alla dessa bimbobloggar som handlar om inget annat än kläder och fylla etc. (som bl.a. Kissies blogg) och i detta sammanhang har jag för mig (inte helt säker för orkade inte kolla efter) att jag även nämnde Egoinas blogg.

Jag vill nu ta tillbaka detta. Egoinas blogg skall icke blandas ihop med de usla ytliga bloggarna och detta gjordes då jag helt enkelt inte bemödat mig med att läsa mer än ett inlägg eller så. Skäms på mig. Egoinas blogg är faktiskt rolig och spontan och förtjänar den uppskattning den fått. Så var det sagt. Man skall erkänna när man har fel.

Nu skall jag se några serieavsnitt och vila medan plutten sover i källaren med Hampus som spelar dataspel. Vi tar en himla lugn dag idag för jag är trött och Hampus är sjuk.
Nico är inte längre så gnällig så han var nog bara ledsen. Nu sover han dock igen. Om man bara aktiverar honom riktigt när han är vaken så somnar han gott igen efter en stund. Mamma och pappa fixade dessutom en käck (ja, jag använder ordet käck... som en liten tant) ställning att sätta över babysittern som man kan hänga saker på så han kan kolla på gejer. Det tycker han är mäkta kul. Men det är alltid, alltid, roligast att se de nakna tjejerna på tavlan ovanför soffan :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela