Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lugn dag

Publicerad 2010-10-08 14:29:17 i Nytt på bebisfronten,

Nico hade en lite gnällig natt. Efter att ha sovit runt fem timmar så vaknade han runt kl 1 och sedan ville han ha mat nästan en gång i timmen resten av natten och var väldigt gnällig och orolig. Nu på dagen har han faktiskt mest sovit, fast han har små stunder av gnäll då ingenting hjälper.
Han la även ett trevligt lass i blöjan som kletade ner honom från naveln och långt upp på ryggen. Mysigt värre.

Själv har jag haft noll ork idag utan bara tar det lugnt och väntar på att Hampus skall komma hem. Hoppas vara piggare imorgon när vi skall på bio.

Nattlampan jag beställde har redan kommit! Snabbaste leveransen jag någonsin varit med om. Supersöt är den så får testa den i natt. Har dock en känsla av att den kanske skapar mer mysfaktor än lyser upp nog för att man skall kunna se något.

Nicos utveckling har förresten tagit sig uttryck på två olika sätt de senaste dagarna förutom att han ler mycket mer. För det första så gosar han mer, dock med snuttisarna och inte så mycket med oss även om det också kan ske vissa efterlängtade stunder. Han tar tag i sin snuttis och gosar med den i ansiktet, vilket ser jättesött ut. Det andra är att han "pratar" mer och mer nyanserat. Han sitter nästan hela tiden när han är vaken och gör små ljud som kan variera mellan små pruttljud och små tjut. Han gråter inte heller lika hysteriskt när han vill ha mat, för det mesta. Jag tror att han nog vet nu att han kommer få mat men gråter för att markera och vara säker på att vi fattar piken :)

I stort är han ju mycket lättare att ha hand om nu. Tror minsann han kan vara redo för Ullared... Mamma och pappa, vad säger ni? Nästa vecka? Veckan efter det? ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela