Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Lära-gå-stol

Publicerad 2010-10-09 08:28:20 i Stuff,

Jag vet att lillen är för liten än, men han växer ju, och jag vet att det sägs att de inte alls lär sig gå snabbare, men han kommer tycka det är skoj - så vill ha en lära-gå-stol till Nico.

Kollat runt lite på nätet, men jag är ju lite av en tråkmamma på det sättet att massa skrikiga färger som bebisar gillar, det tycker inte jag om. Skulle helst ha någon lite mer dämpad, även om huvudsaken är att lillen tycker om den.

Hittade dock en på Babyproffsen och en på Segrs hemsida som jag tyckte var fina.


Har jag förresten nämnt att mina föräldrar beställt en Kapten Kirk (Star Trek) outfit till Nico från USA? Jag och Hampus nästan hoppar av glädje varje gång vi tänker på det :) En sån underbar grej! Världens bästa mormor och morfar har den ungen :) och världens nördigaste föräldrar...haha. Han kommer bli scifi-skadad under sin uppväxt tror jag.

Hittade en rolig sida med nördsaker för barn och vuxna http://www.thinkgeek.com.

Bland annat fanns denna blobb som man lägger gossedjur i och då blir en skön stor kudde.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-10-09 13:26:46

vår bvc sköterska avrådde stark från att använda dom där gåstolarna för mycket. hon sa att man sett att banrom som sitter väldigt mycket i sånna missar steg i sin utveckling... alltså det med att ligga på mage och arbeta sej uppåt så att säga, att det blir glapp där hos barn vars föräldrar har dom långa stunder i gåstolarna... men om man har en sån ska man bara ha dom korta stunder hur kul dom än tycker det är :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela