Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kallt som faen

Publicerad 2010-10-23 17:38:45 i Nytt på bebisfronten,

Pannan hade stängt av sig i natt och vi har nu runt 16 grader inne. Åh vad jag älskar vinter, is, snö och kyla... eller inte.

Hampus lät mig sova heela natten. Härligt, härligt. Sedan hade jag Nico på förmiddagen och då var han lugn och snäll. Han åt ett rejält mål mat, vi läste lite saga och sedan somnade han och sov ganska länge.

Eftermiddagen har han dock varit lite hopplös. Han har börjat med att ibland äta stora mål mat (ca 150 - 180ml) men att stora delar av dagen bara vilja ha en liten sipp då och då. Han beter sig som om han är hungrig men sedan tar han bara nån mun och spottar ut det... och så kan han göra var femte minut i timmar. Väldigt påfrestande.

Ibland är det så, som Sofia kommenterade, att han egentligen är trött. Dock inser han sällan att han är trött utan blir skogstokig om man lägger honom i sängen. Dessutom har han en fas då han inte vill sova om man inte sitter bredvid och håller honom i handen eller lägger handen någon annanstans på honom. Sött, men lite jobbigt att sitta så en längre stund.

Just nu har Hampus hand om lillen igen och jag passar på att läsa lite i Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann. En skitkul bok som jag verkligen rekommenderar. Läste någonstans att någon kallade den en svensk Forrest Gump och det är en ganska bra beskrivning tycker jag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela