Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Julklappstips till moi

Publicerad 2010-10-23 08:54:24 i Stuff,

Vilken nostalgi! Är ju egentligen en gnutta för ung. Även om jag var född så missade jag Okejs riktiga gyllene år med en hårdsmån då jag inte riktigt var medveten om popkulturen vid det laget. Men även jag hade min hög med Okejtidningar senare och väggarna prydda med Okej-posters lite senare. Och bara att få se alla pinsamma 80-talsbilder på kändisar...haha... Ja, denna bok måste jag ha.

Kan sakna tiden innan internet som ger allt man önskar på ett kick. Hur man lustläste senaste nytt i ungdomstidningarna och satt förväntansfullt vid TV:n och såg topplistor eller hoppades att favvolåten skulle spelas på MTV. Hur jag brukade spela in videoband med musikvideor att titta på. Det var tider det :)


Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2010-10-23 15:37:04

Härliga tider det :-) Tycker faktiskt man fick lära sig något bra i och med det. Man lärde sig tålamod och att vänta. Genom detta tror jag man värdesatte saker mer. Numera när man kan få allt direkt så är det mer slit-och-släng. Hmm...undrar hur jag ska kunna uppfostra min son så att han får lära sig dessa bra saker :-)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela