Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Den mystiska kameran

Publicerad 2010-10-31 10:33:58 i Nytt på bebisfronten,

Nico är en väldigt glad bebis. Han ler ofta, tjuter av glädje och hans stora smile kan få den mest sorgsna att känna sig lycklig. Dock framkommer detta sällan på bild. Anledningen är att Nico så fort han ser kameran slutar le och stirrar allvarligt in i linsen. När han får syn på kameran är han omöjlig att distrahera. Han tar inte blicken från den en sekund.

Igår satt han t.ex. i sin babysitter och tjoade glatt för sig själv medan han sparkade som en tokig med sina knubbiga små ben. Han har ju nämligen fattat att det får babysittern att gunga vilket han tycker är otroligt kul (dock ser han alltid lite besviken och förvånad ut när han sparkar på samma sätt när han sitter i ens knä och effekten uteblir). Jag tog fram kameran för att fånga denna glädje på bild... detta blev resultatet...


Den där saken igen.... vad vill den mig?

Idag på morgonen satt dock Hampus och busade med honom i sängen och då smög jag fram med kameran på sidan så att han inte skulle se den... och lyckades i alla fall fånga ett litet busigt leende på bild. Dock fick jag även med en del dreggel, eftersom Nico i sin busighet även blåste små glädjebubblor av saliv... min lilla rabiesbebis :)


Han är för tokig den där pappan :)


Fattar inte riktigt vad du håller på med men ni verkar ju tycka det är kul, så ok då :)

Kommentarer

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-10-31 10:44:05

Underbara bilder :))

Postat av: sofia

Publicerad 2010-10-31 11:25:51

en framtida modell kanske? då ska man ju stirra sådär i kameran och inte le, absolut inte le! hehe

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela