Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Ullared :)

Publicerad 2010-11-03 07:45:36 i Allmänt,

Gårdagen var bara en sådan där dag då inget funkade. När Hampus bytt till vinterdäck såg vi att det knappt finns luft i det ena. Om det är punka på det vette fan vad vi skall göra. Gaaahh...

MEN... idag skall jag icke tänka tråkigheter, för idag skall jag med mamma och pappa till Ullared :) Shopping :) Skall bli himla kul.

Fick faktiskt sovit bra i natt för Nico somnade tillslut igår. Han somnade för natten i vanlig tid och vaknade för nattmat vid 01. Sedan vaknade han igen vid 04 segt nog. Dock lyckades jag få honom att sova till nästan 07 genom att ge honom nappen när han gnällde vid 06.
Gick upp då så att Hampus kunde få lite lugn sovtid tills dess att jag åker och han blir ensam babyansvarig hela dagen.

Nico har i alla fall haft en glad morgon med bara stora leenden och bus i blicken.

Själv ser jag lite skruttig ut med sjal i håret. Varför? Pannan hade stängt av sig så vattnet var iiiskallt. Gick inte att skölja ur håret ordentligt när jag tvättade det för då fick man en jävla brainfreeze och huvudvärk. Så nu ser håret lite skitigt ut i alla fall. Den filosofiska frågan: Är håret smutsigt om det är schamporester i det efter duschen? :)

Min mamma fick dock höra av en äldre släkting en gång att hon ju inte behövde göra sig så fin (tror det var en ny kappa hon ville köpa) eftersom "hon var ju redan gift"...haha...så jag kör på det. När jag känner mig sunkig och osnygg så rycker jag på axlarna och tänker: Äh, jag är ju redan gift. Haha... stackars Hampus :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela