Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Tjenixen

Publicerad 2010-11-06 09:14:15 i Allmänt,

Just nu sitter jag och försöker vakna till liv med Nico i babysittern bredvid mig. Han roar sig just nu med att ljudligt smaska på sina händer. Han borde vara utsövd för oj vad han sov i natt.

Han ville inte direkt sova på dagen igår. Han sov ett entimmarspass någon gång och sedan bara små tupplurar i babysittern till och från. På kvällen ville han först inte alls sova utan var pigg och busig. Han somnade dock vid 20.30. När han sedan vaknade och ville ha mat blev vi helt förvånade när vi såg på klockan att den var strax innan 05. Efter maten somnade han om och sov till runt 08. Då möttes jag av ett jätteleende när jag hämtade honom vilket är Nicos sätt att säga "Nu är det morgon" :), så då visste jag att det inte var någon idé att försöka få honom att somna igen.

Fast jag fått sova mycket är jag supertrött idag. Kanske beror på stressen över min jäkla skitbil. Måste ha en ny nu. Förutom punka på två vinterdäck så har den vanan att sluta funka titt som tätt. Igår skulle jag åka och handla men stannade till för att fylla på luft i däcken på en mack på vägen. Sedan startade inte bilen. Satt där och frös i en timma tills min moster kunde komma och hjälpa mig. Hon körde mig till affären och när vi körde tillbaka så stannade vi vid min bil igen och då startade den jäveln helt plötsligt.

Som sagt var, måste ha en ny bil. Tänk om något händer med Nico och man snabbt måste iväg och så startar den inte. Well well, får kolla på detta.

Idag skall vi städa det sista nu på morgonen (Tack Tesslan som kräkts upp massiv hårboll på hallmattan under natten som torkats in riktigt gött) innan Hampus syster kommer på besök. Hon skall stanna över natten så jag får vara social, så blir nog inte så mycket bloggande idag... men får se... kanske kan jag inte hålla mig :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-06 10:03:02

ja sånna där personer lämnar ju aldrig nån bloggadress helelr så att man kan skriva tillbaka till dom...

kul att din mammaläst bloggen hihi!



låter som du ska skaffa en ny bil! du som är rädd åxå ska du inte sattsa på en lite nyare och säker bil? nu vet jag ju inte vad du har för nån, men jag vågar inte köra gamla bilar utan vill ha alla säkerhetsgrejjer man kan tänka sej för att känna mej trygg :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela