Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

The issue - Del 2

Publicerad 2010-11-04 13:29:15 i Nojjor och galenskap,

Då det kommit en fråga angående mina nojjor så blir det ett inlägg till om detta.

Jag fick frågan om jag även kan få ångest om någon ringer mig... oh ja. Oftast inte dagtid längre, men sena samtal eller missade samtal innebär ju med största sannolikhet att något oerhört hemskt har hänt.
Två missade samtal från samma person innebär ju antagligen att de ringde för att berätta att någon närstående råkat ut för en olycka och låg för döden, samtal två att de ringde för att säga att det var för sent nu.
Missat samtal från Dolt nummer måste ju vara från ett sjukhus.... så är det ju bara.
Om någon som brukar ringa inte ringer på flera dagar innebär det i värsta fall hemsk olycka och i "bästa fall" att jag gjort något astaskigt utan att veta om det och att de nu är jättearga på mig (har nämligen även en nojja som innebär att jag ofta tror att människor är arga på mig)

Dock måste jag säga att mina telefonnojjor som tur är blivit bättre de senaste åren. Det som blivit värre är bilskräcken. Mycket värre. För tillfället sitter jag och har ont i magen och kan knappt andas bara jag åker bil, behöver inte ens köra själv. Även om jag litar på den som kör.
Dock är bilskräcken hanterbar dagtid i bra väder. Då är det bara lite småoro. Mörker, regn och halka skapar dock en känsla av panik... vilket inte är så bra när vintern närmar sig.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-04 14:29:45

åh... jag är nog lite kär i dej en smula. ja... dolt nummer ja. då klappar hjärtat jäkligt hårt, klart det är ett sjukhus ja, precis. mer än ett missat samtal... fy fasen vad jag känner igen mej vad skönt att du har det bättre nu! jag hoppas få ett slut på detta jag åxå... det är sjukt jobbigt.



ja visst har dom olika röster! det är så kul. på vår mammaträff från forumet satte alla igång i tjuta samtidigt haha alla hade olika röster :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-11-04 14:30:31

just ja! du får skapa ett konto på youtube, vet du hur du lägger upp filmklipp där?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela