Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Stel och stolt

Publicerad 2010-11-09 21:19:48 i Allmänt,

Uppfarten behövde skottas för vi har myycket snö här. Inspirerad av Arga snickaren tänkte jag att jag minsann inte skall kräva att Hampus gör allt sådant bara för att han är man så jag pälsade på mig och tog en spade (då vi inte har en skyffel) och begav mig ut. Och jävlar vad jag skottade..hehe. Hade dock inte tänkt på att jag är aningens reumatisk och dessutom inte har rört mig nämnvärt sedan innan jag blev gravid (och knappt då heller) vilket resulterade i att jag efteråt var yr och mådde illa samt att jag har schweinont i kroppen.
Kände mig dock jäkligt duktig efteråt :)

Efter det skulle jag laga middag, men eftersom jag höll på att tuppa av så hjälpte Hampus till. Riktig god middag blev det :) och Nico satt och tittade på när vi lagade maten och pratade förnöjt som en liten kommentator.

Sedan kom mamma och pappa som var jättesnälla och hjälpte oss att få bilen till verkstaden. Vågade inte köra med sommardäck i detta vädret trots att det inte var långt att köra. Lillebror kom efteråt med pellets till pannan så vi kunde sätta igång den igen också. Så himla gulligt av familjen att ställa upp och hjälpa oss även i detta snökaos (snökaos är ett så trendigt ord att jag var tvungen att passa på och använda det..hehe).

Nu skall jag lägga mig och halvdö i sängen medan Hampus spelar lite dataspel (Nico sover i sitt rum). Senare skall vi se på zombieserie. Hampus kunde jobba hemma imorgon och jag har inga planer så kommer ta det vääldigt lugnt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela