Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Psykbryt och barnskrik

Publicerad 2010-11-24 13:49:41 i Allmänt,

Skriver bara kort för är trött och har huvudvärk och skall sova lite.

Fick något av ett psykbryt i morse. Sovit för lite det sista, varit sjuk, Nico har varit ovanligt gnällig, mycket stress och dessutom är min farfar sjuk. Min farfar som kallade mig för darlingen när jag var liten. Det blev för mycket och jag bröt bara ihop. Hampus blev orolig och försökte hjälpa men jag tog det på hel fel sätt och blev ännu mer hysterisk. Sedan fick stackars älsklingen försöka lappa ihop mig igen när jag gått helt i bitar.

Nico har dessutom inte verkat bättre än innan, snarare tvärtom. Han har ingen feber men är konstant trött, men vill inte sova. När han äntligen somnade en stund förut vaknade han sedan helt hysteriskt. Han bara skrek och grät som om han hade fruktansvärt ont jättelänge och skrämde nästan livet ur oss. Nu är han lugnare men fortfarande gnällig och gråter mest oavsett vad man gör. Hoppas det snart blir bättre för just nu har vi båda svårt att orka med, och Hampus jobbar torsdag, fredag och lördag.

Får skjuta på allt jag hade tänkt göra idag för just nu måste jag lägga mig och sova lite.  Gäller bara att försöka varva ner och slappna av när man har dåligt samvete för att man låtit sin ångest gå ut över sin underbara man och mn hör Nico i bakgrunden som aldrig tycks sluta vara ledsen.

Kommentarer

Postat av: Ulrica

Publicerad 2010-11-24 14:37:33

Hoppas du får vila ordentligt och sen få känna dig bättre efteråt!!!

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-24 15:43:22

du är den bästa mamman nico kan ha! sov, vila och så kommer det säkert kännas bättre sedan.

Postat av: Mamma!

Publicerad 2010-11-24 16:33:56

Försök att sova så mycket du kan. Du är en jättebra mamma och att du är utmattad gör dig inte till en dålig mamma, Hampus känner dig och "tar" säkert lite av din ångest:)) Puss o kram

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela