Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Miss i designen

Publicerad 2010-11-22 13:19:02 i Nytt på bebisfronten,

Har äntligen fått en övertrött Nico att somna en stund. Är inte det skumt, att vara så trött att man gråter men ändå vägra sova? Ja men en bebis kan inte tolka sina egna signaler, kanske någon påpekar. Nej, jag veet, men är inte det lite dålig design. När man nu behöver sova ibland för att kunna leva och så är det inte medfött att man somnar när man är trött.
Ungefär som om jag byggde en bil som då och då behöver tankas, ja det är ju så bilar brukar funka, men jag gjorde så att tanklocket bara gick att öppna lite då och då. Det vore ju en liten miss i designen.

Well well.. nu sover han en stund i alla fall och än verkar inte ha smittats...vi hoppas på det... vi hoppas kunna säga HAHA till de som säger att bebisar får bättre immunförsvar av att ammas. Hoppas säga HAHA, jag hostade och nös på min bebis (inte riktigt då) i flera dagar och inte fan blev han sjuk... hur bra immunförsvar kan man egentligen ha?
Lite jobbigt om han blir sjuk nu... då får jag ju äta upp detta... eller så ljuger jag bara i bloggen och säger att han är frisk..HAHA :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela