Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Jobbig natt

Publicerad 2010-11-18 07:17:15 i Nytt på bebisfronten,

Nico var som sagt var orolig igår innan han slutligen somnade. När han vaknade i början av natten och skulle äta var han superledsen och kändes lite varm så vi tog tempen och väntade oss lite feber. Han hade dock hela 39 grader och fortsatte vara riktigt ledsen. Så där hemskt med den lilla underläppen fram och stora krokodiltårar.

Han fick febernedsättande och fick sedan ligga i resesängen mellan oss. Först låg han är grät och gnällde massor. Jag sa att han var som en liten, liten bebis... Hampus svarade att han är en liten, liten bebis..hehe..men jag menade att han var sådär ynklig och sårbar som en nyfödd. Tillslut lugnade han sog och kunde sova lite om han fick ligga och krama min hand...men han fortsatte att smågny och med tanke på den obekväma ställningen fick jag inte sovit något alls nästan.

Nu är han vaken och har ätit. Han är på gott humör och ligger bredvid mig i sängen och småpratar. Jag kommer dock vara ett vrak idag. De senaste tre dygnen tror jag att jag sovit sammanlagt ca 6 timmar, och Hampus jobbar idag så måste ta hand om Nico... och imorgon åker han till Blekinge och jobbar så ensam då med.

Huvusaken är i alla fall att plutten mår bättre igen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela