Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

BVC

Publicerad 2010-11-17 18:49:12 i Allmänt,

Idag var det BVC-besök med lillplutten. Han var 63,5 cm och vägde 7100g. Han var på så gott humör och pratade och skrattade... sedan kom sprutorna fram :(.

Han blev ledsen redan vid första och vid andra blev han hysteriskt ledsen. Var helt hemskt. Tog en lång stund innan han lugnat ner sig och slutat gråta. Kändes som om jag utsatte honom för ett trauma. Han kunde knappt andas så ledsen var han och bara skakade.

Nu är han lite varm och har varit lite gnällig, men när Hampus kom hem från jobbet blev han gladare. Pappa är kul :)

Hade problem med att mata honom förut med för han har insett att han tycker mer om barnmat än ersättning och blir ledsen när han bara får lite och spottar sedan ut ersättningen och gråter :/

Fick min iPhone idag med :) Dock fattar jag inget av den ännu så får la se hur lång tid det tar innan jag ens kan använda den..hehe..det beror dessutom på om de kan fixa bättre mottagning för just nu har jag INGEN mottagning alls. Så kanske har fått en snygg, cool men helt oanvändbar telefon. Tummen upp för det.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-17 19:48:00

stackars liten! tur dom glömmer bort det =) hoppas han mår bra ikväll nu.

Postat av: sofia

Publicerad 2010-11-17 22:15:17

frstn. ger du mat först å ersättning sen? isåfall kanske du ska byta? så han får maten när han ätit den ersättning han ska :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela