Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

What goes in must come out

Publicerad 2010-12-10 07:10:37 i Nytt på bebisfronten,

Nico inledde dagen med ett försök till världsrekord i bajs. Var nog mycket blomkålspurré i det lasset med för hejsan hoppsan vad det STANK. Han var mycket nöjd dock och skrattade sig igenom blöjbytet samtidigt som han tränade på att göra ljud med tungan ute, något han nyss kom på att man kunde. Speciellt populärt är att forma munnen till ett o med tungan ute och göra ljud så. Och som mamma blir man ju stolt över precis allt...haha.

Sedan låg han och matade sig själv. Han har nämligen kommit på att om han ligger ner och äter så är det roligast att få hålla flaskan själv. Mycket praktiskt, men man får ju hålla koll hela tiden för hans teknik lämnar lite att önska fortfarande :)

I alla fall sovs det ganska gott här i natt. Han vaknade och åt lite runt 02 och sedan sov han igen tills klockan var nästan 07. Hoppas på kanske lite mer vila om en liten stund. Just nu är han dock tvärpigg och ligger och sprattlar med benen.

Annars är det storstädning och julpyntande som står på schemat idag.... om jag inte åker till Gökis en sväng också... såå svårt att bestämma mig.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela