Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sån ska jag fan aldrig bli

Publicerad 2010-12-14 10:38:04 i Åsikter,

Har inte kunnat låta bli att se några avsnitt av programmet Ung och Bortskämd och häpnas och mår smått illa. Inta av dessa inkompetenta, bortskämda ungdomar utan av dessa vidrigt klemande föräldrar som totalt saknar förmåga att se sina barns brister och säga ifrån. Herregud!!!! Visst kommer jag älska Nico oavsett men blir jag en sådan förälder så smacka fan till mig...hårt!!

Denna Paulin och hennes så jäääävla mesiga pappa som behandlar sin dotter som hon är en bebis. Hon gör ingenting och tror hon är en fin docka, och hyllar sig själv och tycker att hon är duktig bara hon tittar på när andra diskar. Men trots att hennes pappa får se allt detta kan han fortfarande inte inse att något är fel...nej nej...inte hans perfekta barn. och inte kan han säga annat än att hon är såå duktig. Sååå äckligt och kräkningsframkallande. Man vill ju bara slå honom, faktiskt.

Jag blir oväntat provocerad av detta alltså. Vill skriva arga brev till honom, ringa och säga åt honom att fan skärpa sig...någonting. Vakna din konflikträdda satans mes!

Hahahaha.... ja, jag är lite sjuk. Är nog inte helt normalt att bli så arg för ett tv-program om bortskämda kids.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela