Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Morrn morrn

Publicerad 2010-12-21 08:06:56 i Nytt på bebisfronten,

I natt gick det bättre!! Men tänker inte ropa hej än.

I alla fall var Nicos sovstunder på dagen, och hans matningar, bättre anpassade igår så när klockan var 19 var han både mätt och trött. Detta innebar att han somnade relativt snabbt och sedan var det bara några nappincidenter under kvällens gång då han somnade om med en gång.

Hampus hade första passet och jag har för mig att han talade om för mig hur det gått, men nu minns jag inte det. Men antingen åt han inget alls under Hampus pass utan han bara satte i nappen runt 01, eller så åt han och somnade om runt 01.

När jag tog över så vaknade han 03.30 i natt igen och åt. Sedan tog det en liten stund att få honom att somna men det var inte alltför svårt. Efter det vaknade han 07 och ville upp. Väntar nu på att han skall trötta ut sig lite och vilja sova en stund igen.

Själv är jag trött, men har nog sovit bättre för har drömt massor.

Idag skall jag köra Hampus till bussen sedan och då passa på att handla också, och sedan är det inga direkta planer förrän jag skall hämta Hampus igen. Hoppas den inte är försenad idag så att jag kan hämta honom vid den hållplats som är mer nära än där jag var tvungen att hämta honom igår. Vägarna här ute är läskiga att köra på nu.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela