Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Men hallå

Publicerad 2010-12-22 20:31:44 i Nytt på bebisfronten,

Nu känns det som jag bara skrivit små korta klagande inlägg idag. Saken är att vi ju faktiskt hade väldigt trevligt idag med. Nico var till en början på toppenhumör och han var superduktig och tyst när han åkte bil hela tiden. Han passade också på att visa sin mormor och morfar att han kan sträcka ut sin lilla tunga.

Att han varit så ledsen nu på eftermiddag och kväll beror nog på tre saker:
1. Övertrött då han har svårt för att sova borta
2. Tänder på g. Han tuggar verkligen hysteriskt på saker emellanåt nu
3. Hungrig. Han tycks ha ökat sitt mat behov en hel del väldigt snabbt och vi har väl inte riktigt hängt med. När han vägrat somna en stund så tänkte jag att jag får väl se om han vill ha mat då fast han precis ätit massor... och han vräkte i sig och somnade sedan.

Han vaknade dock nån timme senare och grät helt otroligt, sådär riktigt ledset så vi fick trösta han en bra stund och sedan ville han äta ännu en gång. Men sedan somnade han ganska snabbt om efter att blöjan bytts och hela in han smetats in med salva mot torr hud.

Nu har jag och Hampus fått lite mystid och sett en film, och imorgon hoppas vi att det blir en väldigt lugn dag både för oss och Nico. Skall bli så skönt att ha Hampus hemma ett litet tag nu.

Ooh nu höll jag på att glömma det viktigaste... idag hände det äntligen... Nico upptäckte sina fötter :) Med stor fokusering satt han en lång stund och pillade på sina tår. Jättesött :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela