Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Kommentarssvar

Publicerad 2010-12-31 12:36:19 i Kommentarssvar,

Ang. den tjocka lilla katten:

har ni provat att banta henne? med viktreduceringsfoder alltså?

Nej det har vi inte för vi har ju en katt till och hon har inga viktbekymmer, och det hade varit svårt att ge dem olika mat. Tesslan, den andra katten är den som bestämmer och hon äter först och mest. Så är egentligen konstigt att det är Norpan som är den feta. Norpan vågar inte ens äta förrän Tesslan ätit, inte ens om Tesslan inte ens befinner sig i rummet för det mesta.

Norpan var dessutom megsmal, såg ut som vi svälte henne, innan hon kastrerades... men efteråt svällde hon upp som en boll med en gång.

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-31 14:54:31

ja vid kastrering så sänks ju ämnesomsättningen omfattande på de flesta individer, en del drabbas hårdare än andra.man kan ha båda katterna på ett bantningsfoder såvida inte den andra katten är underviktig. man kan åxå ha bantningsfoder och sticka till den andra katten lite fetare mat vid sidan om. anledningen till att jag frågar är att ämnet ligger mej varmt om hjärtat då jag har massa bantningspatienter på jobbet och såfort jag ser eller hör om en tjock hund eller katt går röda lampan igång haha

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela