Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Här sitter jag

Publicerad 2010-12-27 10:05:40 i Nytt på bebisfronten,

Igår hämtades alltså Svartis. Hans nya ägare verkade mycket snäll och tycktes vara en riktig djurvän så jag tror han kommer få det riktigt bra. Sedan öppnade vi dörren till studion och släptte ut Token så han skulle få bekanta sig er med våra katter. Det blev lite nosande och fräsande mellan Token och Tesslan, medan Norpan låtsades att Token inte fanns och drog sig tillbaka.
Efter en stund gick Tesslan till övervåningen dock och Token tycks stanna i källaren där han känner sig trygg. Tar väl lte tid detta med att finna sig tillrätta i resten av huset.

Nico somnade i bra tid igår, fast det är en liten process. Just nu accepterar han bara att jag nattar honom och det måste gå till på samma sätt varje gång. Sätta på speldosan, ge lite mat, täcka över den undre handen så den inte kan knycka nappen, en handen på hand huvud och den andra skall hålla i den övre handen och sedan får man vänta tills han börjar somna och långsamt ta bort mina händer. Kan vara en långdragen process dock då man ibland får börja om från början.
Han vaknade och åt vid 22, 01 och 04 och ville gå upp vid 07. Sedan somnade han vill 09 igen.

Hampus hade ansvaret fram till efter 01-matningen så har fått sova men känner mig ändå dödstrött och inte alls så kry. Skall nog vila en stund när H vaknat. Blir nog en lugn dag annars. Pyssla lite hemma.

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela