Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Detta är en helvetes j**la skitdag

Publicerad 2010-12-13 14:43:26 i Allmänt,

Förutom att vårt internet krånglar nåt så in i norden, så det tar ca tio minuter att komma in på varje sida, så lyckades jag klanta mig rejält idag.

Var försenad till BVC då de ändrat färjans avgångstider utan att vi visste det och var stressad. Var fullt av folk på parkeringen vid torget och irriterade bilister som vill att man skall kunna parkera på två sekunder. Så, såklart, lyckas jag backa på en annan bil och sabba både lacken både på den bilen och på min nya älskade bil. Jävla skit!!! Hade ju dessutom en frusen och ledsen Nico så kunde ju inte vänta på att den bilägaren skulle dyka upp så fick lämna en lapp med mitt namn och nummer. Nu mår jag lite illa vid tanken på att denna person kommer ringa sen.
Måste dessutom ha memorerat fel bilnummer för när jag skulle kolla upp bilen hemma stod det att den var avställd.

Som ett extra litet körsbär på det gräddtoppade moset så var Nico superkinkig och trött och grät hysteriskt hela vägen hem... och så vägrar han äta. Kan det bli bättre?! Känner bara för att gråta just nu.

I alla fall vägde Nico 7900g och var 65,5cm lång, så 2cm och 800g på en månad. Min gossekorv <3

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2010-12-13 15:04:08

Älskade snutt! Vissa perioder i livet är SKIT!!! men du har människor runt dig som älskar dig TROTS att du é en klant;)) Tror att Nico kände på sig att du var ledsen och då kunde ju inte han äta. Du ska se att allt löser sig:)) KRAM!

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela