Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dags att upp och hoppa igen

Publicerad 2010-12-20 16:27:33 i Allmänt,

Nu har jag suttit och gått igenom månadens räkningar. Ingen kul syn. Usch. Och nu tar vi bort dem ur hjärnan igen... inte tänka på det. Nopes.

Nico har varit på bra humör under dagen och haft sina små sovstunder. Skumt nog har han inga problem med att somna dagtid. Bara att lägga honom i sängen. Ibland tror jag han har en evil plan att ta knäcken på sina föräldrar... som Stewie i Family Guy (eller vad han nu heter).

Nu skall dock Nico väckas, matas och kläs på och sedan skall vi åka och hämta hans fader vid busshållplatsen och handla. Sedan hoppas, hoppas, hoppas vi att det blir en lugn natt.

Bjuder avslutningsvis helt bara sådär på två fakta om mig själv som kanske inte är helt kända för alla som inte känner mig:

1. Jag tycker om att äta ljummen mat så värmer sällan upp maten helt och hållet... idag åt jag nästan kall ärtsoppa till lunch.

2. Jag startade upp en ideell förening, Våldtäktsjouren Göteborg, men den fick senare läggas ner pga brist på volontärer.

Sist men inte minst, en gammal suddig bild på en glad Nico.

Kommentarer

Postat av: Tess

Publicerad 2010-12-21 11:48:00

En del mat föredrar jag ljummen faktiskt :-) Wok och om man ska värma köpt pizza t.ex. Om man värmer pizzan jättevarm så blir den så otroligt äcklig :-S



Svar: Innan jag fick föräldrapenningen så hade jag ingen inkomst på 8 månader. Fick lite hjälp från släkten, men det har varit knapert. Men vi har som tur är bara ett billån som är nere i 15 000 kronor nu. Bor i hyreslägenhet så inget bolån etc. Trist att inte ha hus, men vill att ekonomin löser sig först :-) Skulle inte vilja vara tvungen att gå från huset utan vill ha det säkrare innan man skaffar.

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela