Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Dag 15 av 30 - Mina drömmar

Publicerad 2010-12-10 07:20:33 i Självcentrerat,

Hoppade jag över dag 14? Tror jag kanske gjorde det, men det bryr jag mig inte om... som den rebell jag är...haha.

Jag tolkar temat Mina drömmar som att man avser framtifsdrömmar och inte drömmar man har på nätterna. Annars hade jag kunnat skriva böcker om de drömmar jag har på nätterna, bokstavligt talat, för jag drömmer mycket och detaljrikt... ibland konstigare än andra nätter.

I natt drömde jag till exempel att jag och min bror bevittnade Julian Assange försöka köra igenom ett vält träd med en bil och sedan, när Assange misslyckats och kvaddade sin bil, hade jag och min bror en debatt om ifall det egentligen är möjligt att köra igenom ett träd.
Efter detta kom Assange och slog sig ner tillsammans med oss och min pappa vid ett vitt picknickbord som av någon anledning stod i skogen och berättade om sin tidigare politiska karriär... en mycket dramatisk historia som vi inte skall gå in på här... Vill ju inte att någon skall tro att jag baktalar människan.

Men det var ju inte nattliga drömmar vi skulle tala om. Framtidsdrömmar...hmm... Mycket av mina drömmar har ganska nyss gått i uppfyllelse. Träffade Hampus, skaffade hus, fick barn, gifte oss... <3. Sedan finns det ju de självklara drömmarna att vi skall vara friska alla tre och fortsätta vara lyckliga.

Dock hoppas jag sälja min tomt snart. Jag drömmer om att få tummen ur och skriva klart några böcker. Vi har en gemensam dröm om att bygga ett timmerhus och flytta till det, jag hoppas på att det kan bli på Tjörn och gärna nära min ursprungsfamilj.
Det är väl de drömmar jag vill dela med mig av just nu :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela