Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Bad me

Publicerad 2010-12-29 07:42:32 i Nytt på bebisfronten,

Jag har varit riktigt kass på att blogga de senaste dagarna. Kan inte skylla på juletider och att jag är så upptagen med att umgås med nära och kära för efter julafton har jag ju bara varit hemma. Dock har Nico inte varit lätt att ha att göra med. Han vägrar somna, både på dagar och nätter. Det varierar dock om han gråter eller garvar åt mig när han skall nattas. Han vill oftast inte äta heller, men han vill ha flaskan för han tycker det är kul att ta munnen full med mjölk och sedan spotta ut det.

Sammanfattningsvis kan man nog säga att han vill ha uppmärksamhet hela tiden och för mycket väsen om han inte får som han vill. Stundvis kan han dock vara lite go och vilja sitta i famnen på mig och mysa, men det rör sg om ytterst korta stunder.

I natt var han helt omöjlig och Hampus, den stackaren, som hade han om honom fick inte sova många minuter tills jag tog över vid 5-tiden. Han skall dock åka bort idag på förmiddagen till en kompis och kommer inte hem förrän imorgon eftermiddag så jag kommer nog få min beskärda del. Jag sov dock inte toppenbra heller då huset är rätt lyhört som sagt var så jag hör ju när Nico har sina utbrott i rummet bredvid.

Nu på morgonen ville Nico gå upp klockan 6. Bara sitta och titta och småprata tydligen. Sedan fick jag honom att somna igen strax efter 7. Hoppas på att få en stund av lugn och ro.


Nico nu på morgonen. Fullt upptagen av att smaka på sin pyjamas.

Prövade förresten att ge honom mosad banan igår, men det ville han inte ha... Trodde alla barn gillade banan. Dock skriker han när han inte får äta hur mycket aprikos-päron puré som han vill... Jag hinner inte ens stoppa skeden i burken igen innan han gapar och säger "Aaaahhh" och vill ha mer :)

Kommentarer

Postat av: sofia

Publicerad 2010-12-29 15:26:58

kerstin ska få smaka på päron/aprikospuree imorgon, det kommer nog gillas :D



nico verkar vara en "fasig" kille. K har knappt varit i några faser alls. trodde hon var i en nu, och de tär hon kanske, hon äter ju knappt, men annars är hon som vanligt bara hon får sina timmar sömn hon behöver på dagen :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela