Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Hur skall man hinna?

Publicerad 2016-05-24 20:41:54 i Allmänt,

Jag fattar  inte hur andra hinner med allt... men det kanske de inte gör..? Samtidigt är det roligt. Jag tycker om när det händer saker och man inte bara sitter stilla. Skumt nog så både mår jag bra och dåligt av stress. Jag har svårt att hantera det när det går över en viss gräns men innan dess får det mig att känna mig levande.
Dock hinner jag inte alls med allt jag vill hinna med. Men förhoppningsvis kanske det lugnar ner sig snart (hahaha ja just det).
 
Om man tar denna veckan t.ex. Idag så körde jag Nico till dagis, handlade och gick sedan en snabb promenad innan maken åkte till  jobbet. Sedan tog jag hand om Linnea samtidigt som jag försökte ta tag i disk och tvätt och plocka undan det värsta stöket. Vid lunchtid kom en snickare för att kolla på saker vi vill få offert på. Strax efter det åkte jag och hämtade ut paket och sedan hämtade jag Nico. 
När vi kom hem fixade jag mat till Nico och matade Linnea. Sedan gick vi ut på en promenad tillsammans innan jag lämnade av Nico hos mamma och pappa. 
Hemma igen så tog jag det lite lugnt en kort stund innan jag lagade middag till mig och Hampus (som blev misslyckad då jag glömt köpa en del saker som behövdes). 
Äta och sedan försöka natta Linnea samtidigt som Nico skulle bada. Och nu i säng.
 
Imorgon upp vid 07. Fixa iordning mig och sonen samt packa in paket som måste postas. Köra Nico till skolan, posta paket och sedan hem och hämta Linnea. Åka till Kungälv på ritpratskurs. När det är slut måste jag snabbt handla och sedan hämta Nico i skolan. Hem och snabbröja innan min bror med familj kommer på besök. Gå promenad och sedan nattbestyr och sedvanliga utfordringar.
 
På torsdag skall Nico köras till förskolan och sedan kommer en snickare som skall ge offert. Städa som en jäkla galning innan Nico skall hämtas för 14.00 skall vi ha ett slags möte hemma (av icke-dela-med-sig-på-blogg-karaktär).
 
Fredag kommer en snickare för att ge offert och Nico är på förskolan som vanligt. På eftermiddagen får vi antagligen besök av en gammal vän, vilket skall bli superkul.
Lördag förbereda Nico inför fotbollen som mina föräldrar får ta honom till då jag skall på spa. Efter det kanske besök av en vän. 
Söndag skogsmulle bland annat. 
 
Plus att man skall hinna med städ, tvätt och umgås med barnen varje dag... Och det är liksom bara det man måste :P Det man skulle önsk atat man hann med som att måla om möbler och sånt kan man ju bara glömma :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela