Knyttet - kort men tjock

En feministisk socionoms tankar om ditt och datt

Sömnbristen gör sig påmind...typ

Publicerad 2016-06-12 19:36:02 i Allmänt,

Jag trodde det var det att jag slutligen fallit offer för konsekvenserna av de få timmar sömn jag får varje natt men så kom jag på att tröttheten nog mest berodde på att jag fått mens. Det är en så ovälkommen återkomst efter en graviditet. Ångrar nästan att jag inte bad dem ta bort rubbet när de ändå plockade ut bebis. 
 
Ja ja.. i alla fall... Det händer ju inga superspännande saker här, men är bra ändå :) Har introducerat sonen för Harry Potter och är skitkul att vi kan se dem  tillsammans nu och att han älskar dem med. Nackdel 1 - han vill se samma film om och om igen. Nackedel 2 - han är nu rädd att det skall komma dementorer.
 
Syskonkärlek <3
 
Vi var även en sväng och hälsade på min mormor häromdagen. Det var trevligt och Linnea var en solstråle hela tiden tills vi satte oss i bilen och skulle åka hem. 
 
 
Hon är nu världens mest pratsamma unge. Man kan föra "samtal" med henne då hon ligger och jollrar sina små ljud i typ en kvart, minst. 
 
 
 
Idag har sonen haft en kompis här som roat honom så jag har kunnat ta det lite lugnt. Gick runt med en alldeles för varm hoodie bara för att den är ny och så söt. 
 
 
Finns inte så mycket mer att säga.. Nu sover Linnea. Nico ser på Harry Potter och jag tänker läsa lite.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Om

Min profilbild

Knyttet

Knyttet är en feministisk socionom som tycker om vänster politiskt med sover på höger sida av sängen (beroende på vart man befinner sig i förhållande till sängen). Hon älskar science fiction och att prata om genus samt män i klänning. Hon är dock gift med en man utan klänning och tillsammans har de en son och bor i ett hus på landet. Hon har även en förkärlek för presentationer skrivna i tredje person, därav denna.

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela